Jani Piiroinen hankintapäälliköksi 19.4.2022 alkaen

Assemblin Oy on nimittänyt hankintapäälliköksi monitoimitaituri Jani Piiroisen. Piiroinen saapuu Assemblinille Uponorilta, jossa hän vietti viimeiset 18-vuotta.

AMK Insinööri Jani Piiroinen aloittaa työtehtävässään 19.4.2022 ja työskentelee Helsingin toimipisteessä. Piiroisen työtehtävä on täysin uusi myös Assemblin Oy:llä. Hänen tehtävänään on kehittää hankinnan toimintatapoja ja mahdollistaa kollegojen suoriutuminen heidän hankkeissaan entistä tehokkaammin ja vaivattomammin. Piiroinen työskentelee sekä Talotekniikkaurakoinnin, että Teknisten Palveluiden kanssa. Hän kehittää toimintaa myös Assemblin Oy:n tytär- ja sisaryhtiöissä.

Piiroinen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Uponorilla avainasiakaspäällikkönä ja koulutukseltaan hän on AMK insinööri. Hän on pitkänlinjan ammattilainen, jolla on pitkä työhistoria erilaisista myynnin työtehtävistä.

– Olen tehnyt jo pitkän uran tavarantoimittajan palveluksessa ja odotan kovasti sitä, että näen maailman niin sanotusti pöydän toiselta puolen, toteaa hankintapäällikkö Jani Piiroinen.

Piiroinen kuvailee itseään suhteiden rakentajaksi ja hän näkee suurena etuna sen, että hän tuntee hyvin yhteistyökumppaneiden toimintatavat ja alan merkittävämmät vaikuttajat.

Ota yhteyttä

Assemblin Oy
Jani Piiroinen
Hankintapäällikkö
jani.piiroinen@assemblin.fi
Puh. 040 575 9641

Assemblin Oy
Jukka Jäppinen
Toimitusjohtaja
jukka.jappinen@assemblin.fi
Puh. 050 390 1436

Assemblin

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä ja ratkaisuja. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on yli 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.