IV-konehuonesaneeraus Pelican Self Storage Vallilaan

Assemblin Oy:n Tekniset Palvelut toteuttaa Vallillassa sijaitsevaan Pelican Self Storageen LVIS-saneerauksen. Saneeraus toteutetaan kohteen konehuoneeseen, jossa modernisoidaan muun muassa ilmanvaihtokoneet. Työn tilaajana toimii Pelican Finland Opco 1 Oy.

Assemblinin Tekniset Palvelut on erikoistunut muun muassa vaativiin modernisointeihin, pienurakoihin ja muuntamosaneerauksien toteuttamiseen. Monissa kohteissa Tekniset Palvelut lähtevät tarjouskyselyjen jälkeen liikenteeseen kohdekierroksesta, joka toteutettiin myös Pelican Self Storage Vallilaan.

Pelican Vallilan alkuperäisenä toiveena oli, että konehuoneessa saneerataan kaikki järjestelmät. Kohdekierroksen jälkeen päädyttiin kuitenkin siihen, että päivittäminen riittää, sillä laitteiden elinkaarta oli vielä jäljellä. Samalla todettiin, että muun muassa IV-koneiden patterit olivat hyvässä kunnossa, samoin kotelot ja pellit eli vaihtamista vaati pelkkä puhallinosa.

– Asiakas tietää, että me hoidamme asiat ammattitaidolla ja sovittujen mallien mukaisesti. Teemme homman avaimet käteen -periaatteella ja meidän tapauksessamme käytäntö todella toimii, kertoo Teknisten Palveluiden liiketoimintajohtaja Mirka Vesaniemi.

Pelican Self Storagen ilmanvaihtokoneiden vanhojen hihnakäyttöisten koneiden tilalle asennetaan energiatehokkaat EC-puhaltimet. Lisäksi konehuoneessa tehdään sähkötöitä sekä rakennusautomaatio uusitaan. Kohteeseen asennetaan moderni puhallinseinä, jonka avulla saadaan lisää energiatehokkuutta ja säädettävyyttä. Projektin on määrä valmistua elokuun loppuun mennessä.

Pelican Vallila on Suomen ensimmäinen Pelican Self Storage, joka avattiin vuonna 2010. Vallilan Pelicanissa on noin 750 varastotilaa kaikenlaisiin tarpeisiin niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Kaikki säilytystilat ovat lämmitettyjä ja kuorman pääsee purkamaan nosto-ovien taakse säältä suojaan.

Lisätietoja

Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi
Mirka Vesaniemi
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
Puh. 040 566 9929