Assemblinin tytäryritys Eltex laajentaa toimintaansa

Eltex on rakennusautomaatioon erikoistunut yritys, joka toteuttaa rakennusautomaatioasennuksia ja -kaapelointeja Suomen johtaville järjestelmätoimittajille. Eltex toteuttaa myös kaasuvalvontalaitteiden huoltoja ja asennuksia, sähköasennuksia sekä valmistaa laadukkaita automaatio- ja ohjauskeskuksia. Eltex Sähkö ja Automaatio Oy on Assemblin Oy:n tytäryritys.

Eltex käynnistää Turussa toimintaansa ja etsivät joukkueeseensa vakituiseen työsuhteeseen hyvällä asenteella ja aktiivisella työotteella varustettua osallistuvaa työnjohtajaa. Haluaisitko juuri sinä työskennellä automaatioalan ykkösketjussa roolissa, jossa pääset ottamaan vastuuta huippuammattilaisten tuella? Tutustu työpaikkailmoitukseen tästä alta ja hae Eltexille! Ohjeet hakuun löydät alta kohdasta Haku ja yhteydenotot.

Eltex työpaikkailmoitus:

Osallistuva työnjohtaja Eltexille

Joukkue ei pärjää kovin pitkälle yhdellä kentällisellä. Asentajat ovat juuri niitä henkilöitä, jotka nousevat korvaamattomaan rooliin ratkaisupeleissä. Siksi vain joukkue, jossa on luotettavia sekä ammattitaitoisia tekijöitä, voittaa mestaruuksia. Nyt me etsimme joukkueemme seuraavaa jäsentä.

Työtehtävästä

Etsimämme tekijä kaipaa urallensa seuraavia askelia sekä haluaa haasteita. Tässä roolissa toimit pääasiallisesti asentajatehtävissä, mutta toivomme sinulta myös yrittäjämäistä asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tulevaisuudessa juuri sinä voit olla koko Turun yksikkömme joukkueenjohtaja – tässä roolissa asenne ratkaisee.

Kaikkea sinun ei tarvitse osata vaan saat tukea Helsingin toimipisteen työntekijöiltä muun muassa projektinjohdossa. Tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen. Perehdyttäjä tulee olemaan Turussa 2-3 päivää viikossa opastamassa sinut Eltexin tavoille toimia ja muutenkin ohjeistaa sinua tarvittaessa asennuksien tekemisessä.

Mitä toivomme?

Haluamme, että menestyt työtehtävässäsi ja siksi toivomme sinulta:
• Sähkö- tai automaatiotekniikan perustutkintoa
• Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• Suunnitelmallisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
• Tietoteknisiä perustaitoja

Käytännössä työ on rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointia, asennusta ja kytkentää uudis- ja saneerauskohteissa. Rooli on kuitenkin uusi, joten työtehtävä tulee sisältämään myös asiakaspalvelua, toimistotehtäviä ja myyntiä.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän alan parhaassa organisaatiossa, erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalan huippuosaajaksi sekä monipuolisen tehtäväkentän. Arvostamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista ja haluamme kannustaa työntekijöitä liikkumaan sekä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan tukemalla erilaisin henkilöstöeduin. Meiltä saat kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden tulospalkkioon.

Meiltä saat myös:
• laajan työterveyshuollon, mm. Rela-hieronnat 12krt/vuosi
• monipuoliset työsuhde-edut, kuten vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja hoitokuluvakuutus 0 € omavastuulla

Haku ja yhteydenotot

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 4.6.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ville.leikas@eltex.fi

Meille Eltexissä asiakas ja hänen tarpeensa on tärkein prioriteetti. Laaja ammattitaitomme sekä järjestelmä- ja projektiosaamisemme takaavat toimivan työympäristön, johon jopa sinun tekisi mieli hypätä mukaan.

Panostamme kaikessa toiminnassamme itseemme, jotta voimme täysillä panostaa asiakkaisiimme. Eli olemme kuin pieni joukkue. Tähän kun lisää pienen ripauksen huumoria sekä hymyä, on pakettimme valmis. Tervetuloa meille!

Lisätietoja ja hakemukset

Eltex
Toimitusjohtaja
Ville Leikas
ville.leikas@eltex.fi
p. 045 311 9524

Eltex

Eltex on rakennusautomaatioon erikoistunut yritys, joka toteuttaa rakennusautomaatioasennuksia ja -kaapelointeja Suomen johtaville järjestelmätoimittajille. Eltex on Assemblin Oy:n tytäryritys. Lue lisää joukkueestamme sivuilta www.eltex.fi

Assemblin

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä ja ratkaisuja. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on yli 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.