Assemblinin Suomen-toiminnoille uusi liiketoiminta-alueen johtaja

Fidelixin toimitusjohtaja Tero Kosunen nimitetään myös Assemblin Finland -liiketoiminta-alueen johtajaksi ja osaksi Assemblin-konsernin johtoryhmää 1. helmikuuta alkaen.

Assemblinin Suomen-toiminnot koostuvat kolmesta itsenäisestä yksiköstä: talotekniikkayritys Assemblin Oy:stä, automaatiokonserni Fidelixistä ja kiinteistöjen energiajärjestelmien toimittaja Tom Allen Senerasta. Suomen-toimintoja johtaa tällä hetkellä tilapäisesti Assemblinin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mats Johansson.

Meillä on Suomessa tällä hetkellä kolme erittäin vahvaa ja toisiaan hyvin täydentävää yksikköä, ja yhdessä voimme tarjota kiinteistöille markkinoiden kehittyneimpiä ilmastofiksuja ratkaisuja. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Tero Kosunen siirtyy Assemblin Finland -liiketoiminta-alueen johtajaksi. Teron osaaminen, kokemus ja persoona tekevät hänestä erinomaisen johtajan Suomen-toiminnoille ja tuovat hyvän lisän konsernijohtoon, Mats Johansson sanoo.

Tero Kosunen jatkaa myös Fidelixin toimitusjohtajana.

– Olen hyvin ylpeä siitä, että saan jatkaa Fidelixin, Assemblinin ja sen Suomen-toimintojen kehittämistä. Tutustuin toimintoihin syksyn aikana, ja eri osa-alueiden vahva osaaminen teki minuun suuren vaikutuksen. On hienoa päästä vahvistamaan asemaamme Suomen markkinoilla läheisessä yhteistyössä Assemblin Oy:n toimitusjohtajan Jukka Jäppisen, Tom Allen Seneran toimitusjohtajan Johan Holman ja kaikkien Suomen-toimintojen noin 750 työntekijän kanssa, Assemblin Finland -liiketoiminta-alueen johtaja ja Fidelixin toimitusjohtaja Tero Kosunen toteaa.

Tiedustelut


Mats Johansson

Assemblin-konsernin tj. ja konsernijohtaja
mats.e.johansson@assemblin.se
+46 10 475 3960

Tero Kosunen
Fidelixin tj. ja Assemblin Finland -liiketoiminta-alueen johtaja
tero.kosunen@fidelix.com
+358 50 444 1200

Åsvor Brynnel
Assemblinin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja
asvor.brynnel@assemblin.se
+46 10 475 3948

Assemblin

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä ja ratkaisuja. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on yli 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.