Assemblinin Suomen johdossa muutoksia

Magnus Eriksson jättää asemansa Assemblin Oy:n toimitusjohtajana. Hänen tehtäviään hoitaa toistaiseksi Assemblin-konsernin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mats Johansson.

Vuonna 2017 talousjohtajana aloittanut Magnus Eriksson nimitettiin Assemblin Oy:n toimitusjohtajaksi vuonna 2018. Neljän vuoden jälkeen Eriksson on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin Assemblinilta. Mats Johansson, Assemblin-konsernin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja hoitaa toistaiseksi Vt toimitusjohtajan tehtäviä.

– Haluan kiittää Magnusta valtavasta sitoutuneisuudesta ja osallistumisestaan Assemblinin Suomen toimintojen kehittämiseen. Magnus on vahva ja pidetty johtaja, joka onnistui kääntämään Assemblin Oy:n positiiviseksi yksiköksi. Toivotan hänelle lämpimästi onnea tulevalla matkallaan, sanoo Mats Johansson.

– Koen olevani etuoikeutettu, kun olen saanut johtaa ja kehittää Assemblin Oy:tä mahtavien kollegojen kanssa. Nyt neljän todella intensiivisen vuoden jälkeen, minun on aika katsoa muita haasteita. Olen todella ylpeä siitä tasosta, joka organisaatiollamme on tänään. Haluan myös kiittää kaikkia työkavereita sekä yhteistyökumppaneita mukavasta yhteistyöstä. Jään suurella mielenkiinnolla seuraamaan Assemblinin kehittymistä, sanoo Magnus Eriksson, Assemblin Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja antaa


Mats Johansson

Assemblin-konsernin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja
mats.e.johansson@assemblin.se
Puh. +46 10 475 39 60

Magnus Eriksson
Toimitusjohtaja
magnus.eriksson@assemblin.fi
Puh. +358 50 568 9900