Assemblin toteuttaa YIT:n As Oy Vantaan Kurpitsan LVIS-työt

Vantaan Hakunilassa sijaitsevalle Kaskelanrinteen uudistaloalueelle rakennetaan lisää uusia koteja. As Oy Vantaan Kurpitsa on Kaskelan alueprojektin jatkohanke ja alueen seitsemäs asuintalo, jonka LVIS-urakat toteuttaa Assemblin Oy.

YIT on rakennuttanut Kaskelanrinteen alueella useita asuinrakennuksia ja toimiva yhteistyö Assemblinin kanssa saa taas jatkoa tässä uudessa kohteessa. Assemblinin Talotekniikkaurakointi tekee uudiskerrostalon sähkö-, putki- ja ilmanvaihtotyöt. Asennukset on aloitettu kohteessa huhtikuussa 2021 ja töiden on tarkoitus valmistua keväällä 2022.

Assemblin on ollut jo vuosia mukana Vantaan Kaskelanrinteen alue-hankkeessa, ja yhteistyö rakennuttaja YIT:n kanssa on ollut erittäin sujuvaa.

– Yhteistyömme on syventynyt korttelihankkeen myötä ja tekemisen tavat ovat kehittyneet koko ajan. Olemme lisäksi päässeet kehittämään kerrostalokohteiden aikatauluttamista yhdessä YIT:n kanssa, kertoo Assemblin Oy:n sähköurakoinnin toimialajohtaja Antti Pessa.

As Oy Vantaan Kurpitsaan tulee 45 asuntoa ja huoneistoalaa on noin 2 000 m2. Uusi Kaskelanrinteen asuinalue sijaitsee luonnonläheisellä alueelle, Kaskelan pientaloalueen naapurissa. Koulut, päiväkodit ja hyvät lähipalvelut sijaitsevat noin kilometrin päässä Hakunilassa.

Lisätietoja

Assemblin Oy
Antti Pessa
antti.pessa@assemblin.fi
p. 041 510 6549

YIT Suomi Oy
Mikko Turunen
Työpäällikkö
p. 040 825 8051

Jutun kuvituskuvat: YIT