Assemblin toteuttaa energiapihin Turun Linkkitornin Valon IVSA-urakat

As Oy Turun Linkkitornin Valo edustaa nykyaikaista ja ekologisten ratkaisujen kerrostalorakentamista. 96-asuntoa valmistuu kahdeksaan kerrokseen Turun Pääskyvuoreen, joka lämpenee maalämmöllä. Kohteen pääurakoitsijana toimii Lujatalo ja IVSA-urakoista vastaa Assemblin Oy.

Pääurakoitsija: Lujatalo
IVSA-urakoitsija: Assemblin Oy
Toteutusaikataulu: 2022-2023
Kohteen havainnekuva: Lujatalo

Asunto-osakeyhtiö Turun Linkkitornin Valo muodostuu kahdesta 8-kerroksisesta asuinkerrostalosta, joihin valmistuu yhteensä 96 asuntoa. Leveillä parvekkeilla varustetut huoneistot sijaitsevat Turussa Pääskyvuoressa osoitteessa Linkkitorninkatu 3. Pihakannen alle rakentuu autohalli, johon varustetaan sähköautojen latauspisteitä. Autohalli toteutetaan erillisenä taloyhtiönä.

Lujatalo valitsi IVSA-urakoiden toteuttajaksi Assemblin Oy:n Turun Talotekniikkaurakoinnin. Kerrostalorakentaminen on Turun yksikön vahvuuksia – yksikkö on vastannut kymmenien eri kerrostalokohteiden talotekniikasta menestyksekkäästi Varsinais-Suomen alueella.

– Projekti on Lujatalon ja Talotekniikkaurakoinnin ensimmäinen yhteinen kerrostalohanke Turun alueella, kaikki on sujunut tähän mennessä oikein mallikkaasti, toteaa Assemblin Oy:n  aluejohtaja Ari Oksanen.

Kerrostalot lämpenevät ekologisesti uusiutuvalla energialla – kohteeseen asennetaan maalämpöjärjestelmä, jossa lämpö johdetaan maasta huoneistojen vesikiertoiseen lattialämmitysjärjestelmään. Maalämpö on uusiutuvaa energiaa ja järjestelmä on erittäin pitkäikäinen, siksi se on ekologinen ja kestävä tapa tuottaa lämmitys. Myös poistoilma hyödynnetään lämmöntalteenottojärjestelmällä.

Linkkitornin Valossa jokaisella asunnolla on oma huoneistokohtainen ilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla. Huoneistoissa on myös vesikiertoinen lattialämmitys.

Kohteen runkotyöt on aloitettu huhtikuussa 2022 ja kohde valmistuu syksyllä 2023.

Lisätietoja kohteesta

Talotekniikkaurakointi, Turku
Assemblin Oy
Ari Oksanen
ari.oksanen@assemblin.fi
Puh. 044 230 2384

Automaatiourakointi, Turku
Assemblin Oy
Reima Nurmi
reima.nurmi@assemblin.fi
Puh. 050 469 5586

Lujatalo Oy Lounais-Suomi
Hankintapäällikkö
Toni Lindberg
toni.lindberg@luja.fi
Puh. 044 585 2847

Assemblin

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä ja ratkaisuja. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on yli 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.