Assemblin toteuttaa As Oy Helsingin Kahvipavun LVIS-urakat

Tiedote

Vuosaaren Aurinkolahteen nousee uusi 6-kerroksinen asuinkerrostalo, johon valmistuu 40 asuinhuoneistoa. As Oy Helsingin Kahvipapu rakentuu Bertha Pauligin katu 2:een YIT Suomi Oy:n toimesta. Kohteen LVIS-urakat toteuttaa Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointi.

Kuva: Havainnekuva alueesta YIT

Asunto-osakeyhtiö Helsingin Kahvipapu muodostuu yhdestä 6-kerroksisesta asuinkerrostalosta, johon valmistuu 40 asuinhuoneistoa. Kohteeseen valmistuu myös saunaosasto, isot varastotilat sekä monipuoliset pesula- ja kuivaushuonetilat. Asuntojen ilmanvaihto toteutetaan huoneistokohtaisella ilmanvaihtojärjestelmällä.

Kahvipapu rakentuu Kahvikortteliin, joka on neljän korttelin viihtyisä kokonaisuus Helsingin Vuosaaressa. Se on lähellä monipuolisia palveluja, ulkoilualueita, merenrantaa ja metroasemaa. Pauligin vanhalle paahtimotontille neljään asuinkortteliin valmistuu yhteensä 17 asuntoyhtiötä. 5–12 kerroksisissa rakennuksissa on koteja noin 2 000 ihmiselle.

Kahvipavun pääurakoitsijana toimii YIT. Assemblin ja YIT ovat tehneet pitkään yhteistyötä useissa eri kerrostalokohteissa. Tässä kohteessa urakoitsijavalinnoissa YIT kiinnitti erityistä huomiota luotettavuuteen, taloudelliseen tilanteeseen, tekniseen suorituskykyyn sekä annettujen tarjousten kokonaistaloudellisuuteen itse tilaajalle. YIT valitsi LVIS-urakoiden toteuttajaksi Assemblin Oy:n Helsingin Talotekniikkaurakoinnin. Kohteen runkotyöt on aloitettu tammikuussa 2022 ja kohde valmistuu kokonaisuudessaan keväällä 2023.

Lisätietoja kohteesta

YIT
Projektipäällikkö
Aki Vantola
aki.vantola@yit.fi

Assemblin
Aluejohtaja
Mika Toiviainen
mika.toiviainen@assemblin.fi
p. 046 923 3872

YIT

YIT luo parempaa elinympäristöä kehittämällä ja rakentamalla asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria sekä kokonaisia alueita.

Assemblin

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä ja ratkaisuja. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio.