Assemblin sopinut yrityskaupasta

Assemblin jatkaa kehittymistään ostamalla suomalaisen Tom Allen Seneran. Assemblinin tavoitteena on ohjata koko talotekniikka-alaa kohti kestävää ja hiilineutraalia talotekniikkarakentamista. Tom Allen Senera on Suomen maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan markkinajohtaja, jolla on noin 30 miljoonan euron vuosiliikevaihto ja noin 90 työntekijää.

PRM Finland 2105_3

Tom Allen Senera on integroitujen energiaratkaisujen edelläkävijä, joka tarjoaa kestäviä ja älykkäitä maalämpö-, lämpöpumppu-, jäähdytys- ja muita energiajärjestelmiä. Yrityksen laajassa asiakaskunnassa on vähittäiskaupan yrityksiä, taloyhtiöitä, liikekiinteistöjä, toimitiloja ja yksityisasiakkaita eri puolilta Suomea.

– Tom Allen Seneran vahva tekninen osaaminen, asiakaslähtöisyys ja innovatiivisuus ovat tehneet meihin suuren vaikutuksen. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä, joka auttaa parantamaan asiakkaidemme kiinteistöjen energiatehokkuutta sekä pienentämään hiilidioksidipäästöjä, sanoo Assemblinin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mats Johansson.

– Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaita mahdollisia energiaratkaisuja ja edistämään murrosta kohti energiatehokasta ja kestävää yhteiskuntaa. On hienoa päästä jatkamaan kehittymistä yhdessä Assemblinin kanssa. Olen vakuuttunut siitä, että voimme vauhdittaa Tom Allen Seneran kehitystä ja tarjota lisämahdollisuuksia sekä henkilöstölle että asiakkaille, sanoo Tom Allen Seneran toimitusjohtaja Johan Holma.

Kauppa edellyttää viranomaisten hyväksyntää.

Tom Allen Senerasta saa lisätietoja osoitteesta www.tomallensenera.fi

Tiedustelut


Mats Johansson

Assemblin-konsernin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja
mats.e.johansson@assemblin.se  
+46 10 475 3960

Åsvor Brynnel
Assemblin-konsernin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja
asvor.brynnel@assemblin.se  
+46 10 475 3948

Johan Holma
Tom Allen Seneran toimitusjohtaja
johan.holma@tomallensenera.fi  
+358 44 700 6773

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 970 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi