Assemblin sai päätökseen Tom Allen Seneran yrityskaupan

Assemblin on saanut päätökseen Suomen johtavan ilmastoälykkäiden energiaratkaisujen järjestelmätoimittajan Tom Allen Seneran yrityskaupan.

PRM Finland 2105_3

Suomen kilpailuviranomaiset ovat hyväksyneet Tom Allen Seneran oston, josta tiedotettiin lehdistötiedotteessa 24. toukokuuta 2021, ja se on saatettu päätökseen välittömästi. Yrityskaupan myötä Assemblinin Suomen liiketoiminta kasvaa yli 90 työntekijällä ja se lisää Assemblinin vuotuiseen kokonaismyyntiin yli 30 miljoonaa euroa.

– Tom Allen Senera on integroitujen energiaratkaisujen edelläkävijä, joka tarjoaa kestäviä ja älykkäitä maalämpö-, lämpöpumppu-, jäähdytys- ja muita energiajärjestelmiä, mitkä edistävät kehitystä kohti energiatehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää yhteiskuntaa. On ilahduttavaa, että voimme nyt toivottaa heidän työntekijänsä ja asiakkaat tervetulleiksi Assemblin-konserniin. Odotamme innolla yhteistä polkuamme kohti visiotamme; luomme älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja erityyppisiin kiinteistöihin, toteaa Assemblin-konsernin toimitusjohtaja Mats Johansson.

Lisätietoja Tom Allen Senerasta on osoitteessa www.tomallensenera.fi

Lisätietoja

Philip Carlsson
CFO, Assemblin-konserni
philip.carlsson@assemblin.se
+46 10 475 39 50

Åsvor Brynnel
Viestintäjohtaja, Assemblin-konserni
asvor.brynnel@assemblin.se
+46 10 475 39 48