Assemblin Oy:n nimitysuutisia

Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Rakennusautomaatiourakointiin Helsinkiin ja Tampereelle. Tervetuloa Assemblinille!

Jukka_Kivisaari_MV_nimitys

Jukka Kivisaari on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Projektinhoitajaksi. Kivisaari työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa ja hän on aloittanut työtehtävässään 11.1.2021. Hänen työtehtäviin kuuluvat projektinhoidolliset tehtävät kuten toteutussuunnittelu. Kivisaari on aikaisemmin työskennellyt automaatioasentajana.

Teemu Kauppinen on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Projektinhoitajaksi. Kauppinen työskentelee Tampereen toimipisteessä ja hän on aloittanut työtehtävässään 11.1.2021. Hänen työtehtäviin kuuluvat projektinhoidolliset tehtävät kuten toteutussuunnittelu, ohjelmointi ja käyttöönottotehtävät. Kauppinen on aikaisemmin työskennellyt Iisalmen LVI-Säätö Oy:ssä. Kauppinen opiskelee Karelia-ammattikorkeakoulussa talotekniikan insinööriksi ja hän valmistuu kevään aikana.

Tomi_Kangasniemi_mv

Tomi Kangasniemi on nimitetty Assemblinin automaatiourakointiin Projektinhoitajaksi. Kangasniemi työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa ja hän on aloittanut tehtävässään 8.3.2021.

Haluaisitko sinä työskennellä yrityksessä, joka on kasvava, vakavarainen ja jossa työkavereinasi ovat talotekniikka-alan huippuasiantuntijat? Assemblin suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Asennuksista huolehtivat osaavat työntekijät, joilla on sydän paikallaan. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme täältä.

Lisätietoja

Rakennusautomaatiourakointi
Etelä-Suomi
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi
Puh. 040 550 1424

Rakennusautomaatio
Pirkanmaa
Markku Kivilähde
markku.kivilahde@assemblin.fi
Puh. 050 469 5381