Assemblin mukana Kilometrikisassa

Kilometrikisa on työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat oman joukkueen saldoa. Assemblin on osallistunut Kilometrikisaan vuodesta 2016 alkaen.

Assemblin on mukana tänäkin vuonna Kilometrikisa-kampanjassa, jossa on tarkoitus pyöräillä kilometrejä mahdollisimman paljon ajalla 1.5.-22.9.2020. Pyöräily on loistava tapa parantaa kuntoa sekä nauttia luonnosta ja raikkaasta ulkoilmasta.

Viimeisen kolmen vuoden aikana olemme polkeneet pienen pyöräilyjoukkueen voimin yhteensä jo 20 000 kilometriä. Assemblinilla kannustamme työntekijöitä liikkumaan ja näissä poikkeusolosuhteissa pyöräily on mitä mainioin liikuntamuoto.

Tällä hetkellä leikkimieliseen kisailuun on osallistunut jo yli 1 800 joukkuetta ja haastamme teidät kaikki mukaan. Voitte ilmoittaa oman joukkueenne tästä linkistä.

Leikkimielisessä kisassa arvotaan myös palkintoja kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua parhaat joukkueet palkitaan.

Lisätietoja

Pyöräilykuntien verkosto ry
info@poljin.fi 

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.