Assemblin etsii uusia tekijöitä – tervetuloa meille!

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio.

Assemblinin liikevaihto on noin 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on yli 6 000 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Te, meidän ammattilaiset, olette koko yrityksemme perusta ja tärkein voimavara. Haluamme panostaa teidän hyvinvointiin ja jaksamiseen mahdollisimman paljon useilla eri keinoilla. Tervetuloa meille!

Assemblin Suomessa työllistää noin 300 työntekijää Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Porissa. Yksiköitämme ovat Talotekniikkaurakointi, Tekniset Palvelut ja Rakennusautomaatiourakointi ja -huolto. Tytäryrityksiämme ovat KK-Kylmäpalvelu Oy, Salon Kylmäpojat Oy, Suomen Teollisuuskylmä Oy ja Eltex Sähkö ja Automaatio Oy.

Urakointipalvelumme kattavat kaikki urakkamuodot- sekä mallit LVISA-talotekniikkatarpeissa. Tekniset Palvelut toteuttavat pienurakoita sekä huolto- ja ylläpitotöitä Helsingin ja Tampereen toimipisteistä. Osa Assemblin-konsernin Suomessa ovat myös sisaryrityksemme Fidelix Oy ja Tom Allen Senera Oy.

Työhyvinvoinnista

Mittaamme ja seuraamme vuosittain henkilöstömme hyvinvointia, kehittymistä ja jaksamista muun muassa henkilöstötyytyväisyyskyselyn avulla. Tästä alta löydät kommentteja tulevien työkavereidesi sanomana:
• ”Yrityksellä on vahva ja laaja osaaminen talotekniikka-alalla, jolloin myös tuki yrityksen sisäisesti on sujuvaa. Lisäksi hyvät työkaverit tekevät työnteosta mukavaa!”
• ”Assemblininlla henkilökunta koetaan aidosti voimavaraksi ja menestyksen tärkeäksi osatekijäksi, eikä vain välttämättömäksi pahaksi. Assemblinilla on reilu meininki.”
• ”Hyvä henki ja eri aselajit auttaa toisiaan tarvittaessa. Erittäin hyvät asentajat, joiden kanssa mukava tehdä töitä.”

Henkilöstöä innostetaan ja kannustetaan liikkumaan sekä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan. Tarjoamme työntekijöillemme virikeseteliedun, liikuntakokeiluja, virkistyspäiviä sekä tuemme aktiivisesti työntekijöidemme eri harrastesarjoja. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista helpotamme liukuvalla työajalla ja mahdollisuudella tehdä etätöitä.

Työterveyshuollosta

Työntekijöidemme terveys on meille ykkösasia. Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi tarjoamme erittäin kattavat työterveyshuoltopalvelut kaikille työntekijöillemme riippumatta työtehtävästä. Työntekijämme on vakuutettu työajan lisäksi vapaa-ajalla ja vakuutus kattaa melkein kaiken vapaa-ajan harrastustoiminnan.

Kouluttaminen ja kehittäminen Assemblinilla

Kehitämme ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti työssäoppimisen, koulutuksien ja urakehityksen avulla. Innostuneimmat työntekijämme ovat edenneet Assemblinilla harjoittelijasta asentajaksi ja siitä eteenpäin projektipäälliköksi asti. Meillä eniten merkitsee oma asenne ja halu kehittyä ja kasvaa kanssamme.

Työturvallisuuteen panostaminen

Työntekijöidemme turvallisuudesta välittäminen on meillä kaikessa etusijalla. Lähtökohtanamme on, että jokainen meistä pääsee joka päivä töistä kotiin ehjänä, terveenä ja turvallisesti. Jokaiselle työntekijällemme annetaan parasta laatua olevat työvarusteet sekä ohjeistetaan välineiden käyttöön sekä koulutetaan tarvittaessa.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Tavoitteenamme on harjoittaa tervettä ja kannattavaa liiketoimintaa, jossa kunnioitetaan toimintaympäristöä sekä säästetään omia ja muiden resursseja. Pidämme toisin sanoen huolta henkilöstöstä ja muista resursseista sekä otamme huomioon huolto- ja asennuspalveluiden vaikutukset. Toimimalla näin edistämme myönteistä yhteiskuntakehitystä. Assemblinin pitkän aikavälin ilmastotavoitteena on toiminnan ilmastoneutraalius vuoteen 2040 mennessä. Viimeistään tuolloin liiketoiminnastamme ei saisi aiheutua kasvihuonekaasujen suoria nettopäästöjä ilmakehään, ja sen jälkeen päästöjen tulisi kääntyä negatiivisiksi. Pyrimme vähentämään myös välillisiä päästöjä.

Assemblin on vastuullinen yhteiskunnallinen toimija, joka edistää siirtymistä fossiilittomaan yhteiskuntaan. Lähtökohtana on Pariisin kansainvälinen ilmastosopimus, jonka tavoitteena on pitää maapallon keskilämpötilan nousu selvästi alle kahdessa asteessa ja rajata lämpeneminen mieluiten alle 1,5 asteeseen. Ilmastosiirtymän onnistuminen edellyttää koko organisaation ottamista mukaan työhön. Olemme määritelleet erityisen tärkeille osa-alueille välitavoitteita, jotka koskevat koko konsernia. Niiden lisäksi voidaan laatia myös paikallisia ilmastosuunnitelmia.

Alan parasta viestintää

Meillä tykätään viestinnästä. Olemme avoimia, pidämme tekijämme ajan tasalla monin eri keinoin sekä tavoitamme tekijämme nykyaikaisilla viestintävälineillä. Kaikki materiaalit ovat tekijöidemme löydettävissä sekä kehitämme toimintaamme jatkuvasti työntekijöidemme antaman palautteen pohjalta.

Tekemistämme ohjaavat arvomme

Meillä on taitoa
Meillä on osaamista ja kokemusta – siksi voimme olla ylpeitä työstämme. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Meillä on tahtoa
Meitä vievät eteenpäin sitoutuneisuus ja päättäväisyys. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme luodaksemme kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme.

Meillä on sydäntä
Teemme työtä yhdessä toisiamme ja asiakkaitamme kunnioittaen. Kannamme vastuun myös ympäristöstä ja yhteiskunnasta.

Avoimet työpaikat Assemblinilla

Jos kiinnostuit avoimista paikoistamme hae meille kotisivujemme kautta täyttämällä ilmoituksen yhteydessä oleva hakulomake:

{{cta(’b8e13cf3-c2da-40c8-abc1-a190843652e8’)}}

 Jos sinulle kuitenkin heräsi vielä kysymyksiä ota meihin yhteyttä.