As Oy Verkasuvannossa panostetaan energiatehokkuuteen

Kaupanjulkistus

Tampereella aivan Koskenrannassa sijaitsevassa As Oy Verkasuvannossa käynnistyy LVISA-hanke, jonka tavoitteena on parantaa kiinteistön energiatehokkuutta jopa 30 %:lla. Assemblin Oy on valittu toteuttamaan hankkeen LVISA-työt.

As Oy Verkasuvanto sijaitsee Tampereella Suvantokatu 1:ssä ja rakennus on valmistunut vuonna 1980. Kahdeksankerroksinen taloyhtiö kätkee sisäänsä yli 40 asuntoa kahdessa eri rapussa.

Taloyhtiössä uusitaan ilmanvaihtokone, johon sisältyy sekä putki-, sähkö-, rakennus-, ilma- ja automaatiotöitä. Urakkatyön toteuttaa Assemblin Oy:n Tampereen Tekniset Palvelut, jotka toteuttavat huoltoja sekä pienurakoita Pirkanmaan alueella. Työt toteutetaan kokonaisurakkana asunto-osakeyhtiölle. Urakoitsijavalintaan vaikuttivat aikaisempi yhteistyö, kokonaiskustannukset sekä referenssit.

Koska kerrostalo sijaitsee Tampereen keskustassa nostotöiden suunnittelutyöt ja työturvallisuusasiat ovat erittäin merkittävässä roolissa. IV-kone sijaitsee taloyhtiön kahdeksannen kerroksen katolla, josta vanha kone puretaan ja tuodaan alas nostimella. Uusilla moderneilla ja energiatehokkailla laitteilla tavoitellaan energiansäästöjä. Asunnoissa uusitaan myös ilmanvaihtoventtiilit, jotka parantavat asuntojen sisäilmaa.

Urakka on käynnistynyt loppuvuodesta 2022 venttiilien vaihdolla ja töiden on tarkoitus valmistua toukokuun loppuun mennessä. Urakan etenemiseen vaikuttaa merkittävästi ilmaolosuhteet ja lumen määrä.

Yhteystiedot

Assemblin Oy
Tekniset Palvelut, Pirkanmaa
Olli Mäkynen
olli.makynen@assemblin.fi
p. 050 385 7219

Assemblin

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä ja ratkaisuja. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on yli 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla.