As Oy Espoon Vanbronniityn LVIS-urakat Assemblin Oy:lle

Espoon Henttaalle nousee uusi 12-kerroksinen asuinkerrostalo, johon valmistuu 97 asuinhuoneistoa. As Oy Espoon Vanbronniitty rakentuu Ylismäenkuja 6:een YIT Suomi Oy:n toimesta. Kohteen LVIS-urakat toteuttaa Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointi.

Pääurakoitsija: YIT Suomi Oy
LVIS-urakoitsija: Assemblin Oy
Toteutusaikataulu: 2022-2023
Kohteen havainnekuva: YIT


Asunto-osakeyhtiö Espoon Vanbronniitty muodostuu yhdestä 12-kerroksisesta asuinkerrostalosta, johon valmistuu 97 asuinhuoneistoa. Kohteeseen valmistuu myös saunaosasto, isot varastotilat sekä monipuoliset pesula- ja kuivaushuonetilat. Asuinkerrostalon huoneistot varustetaan muun muassa huoneistokohtaisilla etäluettavilla vesimittareilla ja mukavuuslattialämmityksellä. Asuntojen ilmanvaihto toteutetaan huoneistokohtaisella ilmanvaihtojärjestelmällä.

Kohteen pääurakoitsijana toimii YIT. Assemblin ja YIT ovat tehneet pitkään yhteistyötä useissa eri kerrostalokohteissa menestyksekkäästi. Tässäkin kohteessa urakoitsijavalinnoissa YIT kiinnitti erityistä huomiota kestävän kehityksen näkökulmiin, luotettavuuteen, taloudelliseen tilanteeseen, tekniseen suorituskykyyn sekä annettujen tarjousten kokonaistaloudellisuuteen itse tilaajalle.

YIT valitsi LVIS-urakoiden toteuttajaksi Assemblin Oy:n Helsingin Talotekniikkaurakoinnin.

– YIT:n ja oman projektihenkilöstömme välinen yhteistyö on mutkatonta ja erittäin toimivaa. On hienoa päästä jatkamaan tätä Vanbronniityssä, toteaa Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakoinnin aluejohtaja Antti Pessa.

Työmaatoiminnassa yksi merkittävimmistä asioista on työturvallisuus. Rakennusalalla on monia riskialttiita työympäristöjä, joten terveyden ja turvallisuuden edistäminen ovat sekä tilaajalle, että Assemblinille avainkysymyksiä – jokaisen työpaikka pitää olla turvallinen sekä terveellinen. Tässäkin asuinkerrostalokohteessa noudatetaan työturvallisuusvaatimuksia ja -lakia sekä panostetaan työturvallisuuteen muun muassa järjestämällä erillisiä työturvallisuustilaisuuksia ja -opastuksia.

Kohteen runkotyöt on aloitettu tammikuussa 2022 ja kohde valmistuu kokonaisuudessaan keväällä 2023.

Lisätietoja kohteesta


Talotekniikkaurakointi

Assemblin Oy
Antti Pessa
antti.pessa@assemblin.fi 
Puh. 041 510 6549

Assemblin

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä ja ratkaisuja. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on yli 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.