Antti Pyykkö Assemblin Oy:n urakointiin LV-projektipäälliköksi

Nimitysuutinen

Älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja toteuttavan Assemblinin Helsingin Talotekniikkaurakointiin LV-projektipäälliköksi on nimitetty Antti Pyykkö. Assemblin Oy on osa Pohjoismaista Assemblin-konsernia, joka työllistää yli 6 000 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Antti Pyykkö nimitys

Kuva: Antti Pyykkö Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin LV-projektipäälliköksi

LVI-teknikko Antti Pyykkö on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin LV-projektipäälliköksi 19.8.2022 alkaen. Pyykkö on koulutukseltaan myös LV- ja kylmälaiteasentaja ja hänellä on sekä putkiasentajan, että projektipuolen töistä yli 20 vuoden työkokemus. Vuonna 2008 Pyykkö siirtyi LV-asentajan tehtävistä LVI-työnjohtotehtäviin.

Pyykkö on aikaisemmin työskennellyt muun muassa LVI-Virel Oy:ssä, Are Oy:ssä ja Modutek Oy:ssä. Hänellä on erittäin monipuolinen kokemus erilaisista projekteista sekä käytännön asennuskokemusta LV-töistä.

– Aloitin Assemblinilla elokuussa ja nämä ensimmäiset kuukaudet ovat menneet erittäin nopeasti. On hienoa olla mukana alamme yhdessä isoimmista yrityksistä ja tehdä töitä isojen ja merkittävien kohteiden parissa, toteaa LV-projektipäällikkö Antti Pyykkö.

Yhteystiedot


LV-projektipäällikkö
Antti Pyykkö
antti.pyykko@assemblin.fi
p. 040 416 2477

Aluejohtaja
Mika Toiviainen
mika.toiviainen@assemblin.fi 
p. 046 923 3872

Assemblin

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä ja ratkaisuja. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on yli 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla.