Antti Pessasta Talotekniikka-urakoinnin aluejohtaja

Älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja toteuttavan Assemblinin pääkaupunkiseudun Talotekniikkaurakoinnin aluejohtajaksi 1.8.2021 alkaen on nimitetty AMK insinööri Antti Pessa. Assemblin Oy on osa Pohjoismaista Assemblin-konsernia, joka työllistää lähes 6 000 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

AMK Insinööri Antti Pessa on nimitetty Assemblin Oy:n talotekniikkaurakoinnin pääkaupunkiseudun aluejohtajaksi 1.8.2021 alkaen. Pessa on aikaisemmin työskennellyt Assemblin Oy:n sähköurakoinnin toimialajohtajana. Hän on aikoinaan vuonna 1999 aloittanut uransa Sähköliike Elvar Oy:ssä ja yrityskauppojen myötä siirtynyt Assemblinille. Vuosien varrella Pessa on kartuttanut tietotaitojaan ja osaamistaan niin projektipäällikön, asennuspäällikön kuin liiketoimintajohtajan rooleissa.

– Olen kasvanut myös itse yrityksemme kehityksen mukana ja tunnen henkilöstömme sekä asiakkaamme hyvin, joten nyt oman esihenkilöni siirryttyä operatiiviseksi johtajaksi, otan mielelläni lisää vastuuta talotekniikkaurakoinnista toteaa Antti Pessa.

Pessalla on mittava kokemus liiketoimintojen vetämisestä, esihenkilötehtävistä, asiakassuhteiden ylläpidosta sekä projektien suunnittelunohjauksesta aina tarjouslaskentaan asti.

– Antti on monitoimimies ja pidetty työkaveri sekä esihenkilö. Miettiessäni talotekniikkaurakoinnin jatkuvuutta ja henkilöä tähän rooliin en voinut edes kuvitella löytäväni ketään parempaan kuin hän. Antti ottaa nyt isompaa roolia koko LVIS-urakoinnista, minun siirtyessäni koko yrityksemme vetovastuuseen, toteaa Assemblin Oy:n operatiiviseksi johtajaksi kesäkuussa 2021 nimitetty Jukka Jäppinen.

Aluejohtajan roolissa Pessa on aloittanut elokuun alusta alkaen.

– Tietysti odotan innolla uusia tehtäviäni ja työnkuvan muuttumista. Aina on mukava päästä kehittämään omaa osaamistaan ja työskentelemään entistä enemmän asiakasrajapinnassa sekä esihenkilötyön parissa Suomen parhaassa talotekniikkaurakoinnissa, jatkaa Pessa.

Lisätietoja nimityksestä

Antti Pessa
Aluejohtaja
antti.pessa@assemblin.fi
Puh. 041 510 6549

Jukka Jäppinen
Operatiivinen johtaja
jukka.jappinen@assemblin.fi
Puh. 050 390 1436